Архів чату за 18.03.2026 Ср (61)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 154 рази
Подякували: 1421 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина :07:58
Доброго ранку

Марина :07:59
В кого за електроенергію ціна зростала більше ніж на 10%??? Що ви розповідаєте з цього приводу "контролюючим органам"???

Таня :09:14
Тобто? Увас, що не формула?

ВІктор :09:16
Марино питання за 2023-2024 роки?

ОК :09:24
Як відобразити у формі 4ДФ запаси, передані виконкомом бюджетній установі для подальшої безоплатної передачі населенню?Яка ознака доходу?

Світлана :09:39
Доброго ранку. Підскажить будь ласка ,у якому меню СДО "Казначейство" треба набрати платіж, щоб повернути орендарю невірно зараховані кошти . Кошти висять на рахунку заг фондуна 0000

Ольга :10:05
https://petition.kmu.gov.ua/petitions/9254

Ганна :10:18
Доброго дня. В березні наш Департ надав подпотребу для нарахування за Постановою 1750 коеф.2,5. Але треба перерахувати січень і лютий. Можно не перераховувати премію і налбавку за складність за січень і лютий та відповідно до якого законодавства?

ЦНСП :10:21
Добрий день. Виникла така думка стосовно вислуги бухгалтерам...якщо петиція не підписується, і скоріш за все з того нічого не буде, може нам направити звернення до Кабміну надати розяснення, чим бухгалтер, оплата праці якого здійснюється по ЄТС відрізняється від спеціаліста бухгалтера держслужба і ОМС, оскільки у них вислуга є.

ЦНСП :10:22
Мабуть треба буде підписи зібрати, але точно менше як на петицію, і на звернення повинні відповісти. І тоді це буде стосуватись всіх бухгалтерів, не лише освіта, культура... Що думаєте

Зоя :10:23
Добрий день. Чи потрібно аліменти показувати в обєднаному звіті у д4?

Марина :10:30
ВІктор, так

ВІК :10:41
ЦНСП, слушна думка

Оксанка :10:47
ЦНСП, вам оклади підняли на 2.5, а в ОМС хоч і вислуга є, але оклад 7500 в кращому випадку) І є обов'язки не тільки бухгалтерії. Так що тут як подивитись хто в програші )

Олена :10:54
Оксанка, вірно написано.

ЦНСП :10:56
Оксанка, ми не порівнюємо зараз омс і оклади, я пробую зрозуміти тільки, в чому різниця. А на рахунок обовязків, то в мене, крім всієї бухгалтерії комісія по виплатах ПФ, закупівлі, охорона праці, військовий облік, кадри..... продовжувати? мовчу про є-дату і інше

ЦНСП :10:57
Оксанка, Олена, і пишу не тому щоб сваритись, а тому, що під лежачий камінь вода не тече. Вам не подобається, гортайте стрічку далі

ЦНСП :10:58
Оксанка, і ще.... оклади підняли, але коштів не додали!!!!!!!!!!!

Оксанка :10:59
ЦНСП, я про те, що у вас може бути більша зарплата, ніж в ОМС на даний момент. Але скажу про одне, що у всіх працівників України, особливо бюджетників, дуже занижені зарплати, не тільки у бухгалтерів. За гроші то да)) Що не додали, то не додали, веду таку установу, то знаю)

ЖК :10:59
Добрий день.Була така історія в 2024 році з заправками АВІАС,які продали талони на пальне і зникли безслідно.Цікавить чи вийшло у когось повернути свої кошти ?

УПС :11:00
В моїй установі надбавку за вислугу років не отримують лише головний бухгалтер та прибиральниця😋

Оксанка :11:04
ЦНСП, бажаю вам удачі, щоб вибити собі таку надбавку за вислугу, але враховуючи мій досвід в бухгалтерії і в бюджетній сфері вцілому, зарплати тоді знайдуть як знизити іншим способом, не дадуть надбавок та премій та і по всьому) Все ховається в прийнятті бюджетів, коли кошти спрямовують не на зарплати, а на інші видатки,

ЦНСП :11:07
УПС, в моїй також, а штат більше 50 чоловік

ЦНСП :11:08
Оксанка, а премій і так немає

Світлана :11:11
Оксана, Олена посадови підняли а надбавки за складнисть та напруженність та премії(хоч невелічки) забрали. Решта + 0,0

Наталя :11:13
Доброго дня при розрахунку матеріальної допомоги до відпустки та соцпобут потрібно віднімати відпускні?Дякую

Наталя :11:16
Добрий день. питання, якщо працівник працював у вихідний день, а потім йому надали інший день відпочинку в наступному місяці. Як бути з нормою робочого часу?

ЦНСП :11:16
Оксанка, а вибивати СОБІ щось я можу вдома в чоловіка, а вибити таку надбавку за вислугу багатьом бухгалтерам ми можемо тільки більшістю

ЦНСП :11:17
Оксанка, вибачте за грубість, дискусію закінчено

ВКСТ :11:30
ЖК: Кошти не повернули. Подали до суду по 2-м установам. По Інкам Фінанс вже є наказ про примусове стягнення і постановап про відкриття виконавчого провадження. А справу по Інтекс Інвест прийнято до розгляду в межах справи по банкрутству.

Марія :11:39
Добрий день,підкажітьскільки днів відпустеи повинно бути у інсекора військового столу ОМС.Дякую

Марія :11:40
Вибачаюсь за помилки;відпустки та інспектор ВС

маре :11:45
Добрий день! Підкажіть чи можна поставити на облік на рахунок 1812 Жалюзі алюм. вартістю 600 грн чи 1312?

Надія :11:48
Добр. день. підскажіть як вірно розрахувать лікарняний. Прийнята на роботу 04,02,26 року лікарняний відкритий з 17,02,26 по 26,02 та 27,02 по 04,03 який розрахунковий період і на скільки календарних днів ділити ЗП.Дякую.

натли :12:09
ВКСТ, на 11,30 у вас великі суми?у нас талонів на 10 тис.,незнаю чи займатися цим.юриста немає.як його все провернути😢

Валентина :12:10
Надія, Якщо працівник не відпрацював жодного повного місяця перед лікарняним, розрахунковим періодом є фактично відпрацьовані календарні дні з дати прийняття на роботу до дати початку хвороби. Середньоденна зарплата обчислюється діленням нарахованої зарплати за цей період на кількість відпрацьованих днів, а лікарняні оплачуються за фактичними даним

Надія :12:15
Фактично відпрацьовані кал дні з вихідними?

Валентина :12:16
Надія, ті,за які ви нарахували зарплату

Надія :12:17
Дяую

ЦНСП :12:19
Надія, і ще обмеження застосуйте, не більше рівня МЗП. Якщо стаж < 6 міс., денна виплата обмежена:МЗП/30.44

ЖК :12:53
ВКСТ, Дякую.

ВІктор :13:03
Марина, вчора отримав рішення господарського суду, в якому задовільнили клопотання прокурора щодо визнання недійсними додаткових огод

ВКСТ :13:11
натли, в нас 15 тис. та 40 тис., займається бухгалтерія цим питанням. якщо є можливість скористатися послугами юриста, краще це зробіть, бо клопоту багато. На одній позовній заяві справа не закінчиться

натли :13:15
ВКСТ,дякую.можливості немає і з чого починати навіть не знаю.

натли :13:20
підкажіть,яка наразі ситуація з 3 чергою?? .лежать доки,незнаю чи реєструвати,щоб не зависли на квартальний звіт.

*** :13:28
Львів вчора пройшла 3 черга

Тетяна :13:41
Доброго дня.Підскажіть будь ласка,бюджетній організаціі на гуманітарній основі поставили,встановили та ввели в експлуатацію повнофункціональну гібритну сонячну енергетичну систему.Як це правильно відобразити в бухгалтерському обліку.Чи потрібно ставити на баланс окремо сонячні фотоелектричні модулі,інвектор і інше обладнання,

Ольга :14:11
Доброго дня, Підкажіть будь ласка. Районна адміністрація по договору благодійної пожертви, отримала ноутбуки для їх подальшої передачі дітям. В договорі прописано, що вони(ноутбуки) не можуть перебувати на балансі у адміністрації. Передати їх потрібно Актом передачі кінцевим бенефіціарам. Які проводки потрібно зробити адміністрації?

Надія :14:20
ЦНСП:l дякую

Тетяна :14:27
Відділ культури,спорту,планує передати школам талони на пальне яке закуплене по програмі 0615011 "РОЗВИТОК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ" для перевезення шкільними автобусами учасників спортивних змагань, цю передачу потрібно робити через сесію чи можна без сесії передати згідно акта-приймання передачі?

Тетяна :14:34
та наказу

Світлана :14:39
Чи можно встановити PМ на винду 11?

Оксанка :14:40
Світлана, ви вже готуєтесь до оновлень казни?) я думаю можна, а чому ні.

Світлана :14:42
Оксанка, я зрозуміла, що сдо треба до винди 11.

Світлана :14:43
Оксанка, я пробую РМ

Оксанка :14:46
Світлана, я так розумію, не працюватиме у віндовс 7 програма типу Cisco, а ті всі програми так само мають працювати, то ж протсо віндовс потрібна сильніша. Але в мене 7, то я не знаю, що й робити. Потрібно або новий процесор або додавати оперативку на процесор і ставити віндовс 11, якщо вийде

Світлана :14:47
Оксанка, там написано ДОвиндовс 11

Оксанка :14:50
Світлана, ясно, що там написано, але де взяти такий комп під їхні вимоги. За все треба платити і чекати доки зроблять, бо в селі немає можливості і спеціалістів щоб таке робили,а бухгалтер без комп'ютера не може ні дня. Нововведення все кращі і кращі.

Соня :15:55
Як поставити на облік генератор наданий як благодійна допомога, є видаткова накладна, пдв? я новачок)

EVGENIY :16:04
Соня, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... yak-treba/

Тетяна :16:38
підкажіть, будь ласка відділ культури, купляє солодощі за кекв 2230 на різні конкурси для дітей на якому рахунку відображати 1511 чи 1815?

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”