Архів чату за 12.03.2026 Чт (35)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 154 рази
Подякували: 1421 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

EVGENIY :08:40
Доброго ранку, всім гарного дня

:) :08:46
І Вам також

Маргарита :08:55
Доброго ранку. Підкажіть хто сканував трудові в ПФУ. Нам сказали, що треба всі трудові сканувати. Але багато чую і читаю, що лиш ті треба, в кого трудовий стаж є до 2004р. Яу у Вас ? Дякую )

ФСН :09:04
Маргарита, у нас сканували всі

ФСН :09:05
І навіть новоприйнятих, якщо їх ще не має в базі ПФУ

марія :09:09
Доброго дня підскажіть хто як підшиває акти введення в експлуатацію основних засобів - окремо в папку за рік чи в

марія :09:09
кожного місяця до 9 ордера

EVGENIY :09:13
марія, до 9 ордера ці акти відношення не мають, якщо під ордер тоді під 17

Тетяна :09:19
EVGENIY, тобто якщо придбали основний засіб та інма у березні і ввели в експлуатацію,актом тоді в березні ми маємо цей акт підшити до 17 меморіального ордеру???

EVGENIY :09:21
Тетяна, ну да, а в чому проблема?

Тетяна :09:23
EVGENIY, нічого просто уточнюю для себе, бо я так роблю, дякую за відповідь

Тетяна :09:25
EVGENIY, а інвентарні картки підшивать окрему у папку за рік?

Ксенія :09:37
Доброго ранку! Чи всім так довго оцифровується трудова книжка, закинула скан-копії ще у січні і ще не оцифровано

EVGENIY :09:38
Тетяна, інвентарні картки зберігаються всі в одному місці (картотеці)

4321 :09:38
Ксенія, зараз всі кинулися оцифровувати, з грудня ще не всі опрацювали

Світлана :10:27
Добрий день. Потрібна допомога. В минулому році помилково були оприбутковані вогнегасники на рах. 1812. Тепер з'ясували що вони перезарядні і можуть використовуватися багато років. Треба перевести їх на рах.1113. Допоможіть з коригуючими проведеннями.

Лілі-я :10:31
Добрий день, хто закуповує газ в міжопалювальний період, що чути про постанову 812?

Наталя :10:50
Добрий день. Колеги, потрібна допомога. Установа зареєструвала договір з ДП"ДІЯ" , помилково під іншим номером. ніж присвоїла "ДІЯ". Тепер не можемо заплатити по акту, бо там вказаний номер договору "ДІЇ". І зняти не можемо, бо "ДІЯ" не надає дод.угоди. Який вихід?

Олена :10:57
Робіть договір з ДП"ДІЯ" юридичні на мінус, та реєструйте правильно на плюс

Наталя :11:02
Олена, дякую, це зрозуміло. Але на договорі написаний неправльний номер. Ми зареєструвати відповідно до цього номеру. Казначейство хоче підставу для розірвання, лист приймають тільки від ДІЇ. А ДІЯ пише тільки розірвання СВОГО номеру договору.

Тетяна :11:02
EVGENIY, дякую

Вікторія :11:26
Світлана, підхід до виправлення подібної помилки перегляньте ось тут https://i.factor.ua/ukr/journals/bb/202 ... 33804.html

******** :11:38
СДО вмерло знову?

Ольга :11:49
********, на опері ще працює

Свытлана :12:40
Вікторія, дякую.

Л.Л. :12:45
Добрий день.виявлено переплату зарплати за минулий рік.працівник повернув кошти та ми їх повертаємо в бюджет.ЧИ ПОТРІБНО ОДНОЧАСНО ПОВЕРТАТИ НАРАХУВАННЯ ЄСВ на дану суму та які проводки?

Віта :13:20
Просимо надати експертне роз’яснення щодо правильності застосування коду економічної класифікації видатків при придбанні комп’ютерної техніки.Нашою організацією було придбано: - комп’ютер на суму 21196,98 грн, у тому числі ПДВ 3532,83 грн; - багатофункціональний пристрій на суму 20926,02 грн, у тому числі ПДВ 3487,67 грн. У бухгалтерському обліку

EVGENIY :13:58
Віта, не все ваше повідомлення влізло, ви платник ПДВ? Якщо ні то навіщо ви його коермо пишите

EVGENIY :13:59
Віта, все що ви описали можна придбати по 3110 а ось вам роз'яснення експертне від казначейства https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... 10-i-3110/

натли :14:59
доброго дня.приймаємо працівника учасник убд та є особою з інвалдністю 3 групи (має право нам пільги для ветеран війни).Підкажіть на що саме в установі працівик з цими статусами має право?

галина :15:37
натли, має право працювати, отримувати заробітну плату, відпустку в зручний час. Ви або поставте по іншому питання або я не знаю що Ви хочете почути

натли :15:51
галина,дякую.це проситали,цікавить псп?як прочитала то не має.

Л.Л. :15:55
ВІДПОВІДЬ НА 12,45 ПРОШУ ДОПОМОГИ.ДЯКУ.

EVGENIY :16:01
Л.Л., єсв в бюджет повертати не треба, після перерахунку у вас фактично буде переплата єсв тепер вам просто менше заплатити єсв треба щоб зрівнятися, але все залежить як ви в звіті ЄСВ це все покажете

EVGENIY :16:07
ніколи не розумів ці ігри з поверненням в бюджет я тобі виплачу зарплату ти її знімешь підешь в банк і кинеш на рахунок з якого я тобі тільки що виплатив зарплату а я кину в бюджет, реально це ТУПО, можна утримати і одразу в бюджет перерахувати утримання, або взагалі просто працівнику менше нарахувати і все без ніяких повернень в бюджет

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”