Марина 07:48
Всем привет)))
Архів 08:02
Всем доброе утро,
лінк 08:11
Привіт всім
лінк 08:11
як там ваш обєднаний звіт з єсв 2 квитанція прийшла?
Марія 08:28
Доброго дня! Вперше заповнюю звітність в FreeZvit. Чи є там якась кнопочка перевірки, бо щось не бачу. До цього працювала в Медку, то там була.
Тоня 08:28
лінк, нет((((
Тат_яна 08:31
ОМС 08:40
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))
Галина 08:43
Доброго ранку! Допоможіть, будь ласочка, нашу бюджетну установу передають на баланс відділу культури. Разом з ОЗ та запасами ми передаємо дебіторську та кредиторську заборгованість за надані послуги (батьківська плата). Як цю передачу відобразити в меморіальному ордері (я так гадаю, що в 15?)? Проводку гадаю, що треба робити Дт-6414 Кт-5512?
Любов 09:02
Всім приємного дня
Марія 09:04
Підкажіть, чи в об’єєднаній звітності десь збиває загальну суму за квартал разом ( як раніше в 1-ДФ), бо бачу, що мені файли поформувало за кожен місяць окремо. Чи я щось опустила?
EVGENIY 09:05
Доброго ранку!! Всім гарного дня )
EVGENIY 09:07
Галина, проводка вірна якщо мова йде про детіорку кредторку на почтаок року, якщо вона поточна станом на 01.04 то проводка 6414 5511, а якщо після 01.04 то 6414 7111
EVGENIY 09:09
Єдиний звіт податківці радять поки що не здавати, а почекати! Тому не швидіть там ще багато помилку як і в медку так і на стороні приймання звіту в ДПС!
EVGENIY 09:09
Марія, тому що раніше 1дф за квартал була а тепер за квартал але по місяцям розбито!
Галина 09:17
EVGENIY, дякую, заборгованість дійсно на початок року. Не можу збагнути як це відобразити в МО 15? Чи в якомусь іншому меморіальному ордері потрібно цю проводку зафіксувати?
Марія 09:17
І ще бачу, що не формує в об’єднаній колишню таблицю 1, де були загальні суми по розділах? Вже її не потрібно?
EVGENIY 09:21
Марія, де не формує?
EVGENIY 09:23
Галина, я на пам'ять так не пам'ятаю але якщо не виходить в 15 робіть в 17
Галина 09:25
EVGENIY, дякую!
Тат_яна 09:29
Марія, (09.04) Порядок № 4, затверджений наказом Мінфіну від 13.01.2015 р. № 4 (у редакції наказу від 15.12.2020 р. № 773) - вот это вы пропустили. А потом уже набирайте отчёт
Марія 09:41
EVGENIY, я роблю в ФріЗвіт. І там є форми Д1, Д4, Д5 і Д6, які я заповнила за кожен місяяць. Тобто в мене мммає бути в податкову сформовано цих 12 файлів. І цього достатньо? Вибачте, що можливо багато питань, але ми ліквідовані і я роблю це вперше за бухгалтера.
EVGENIY 09:45
Марія, три д1, три д4, один Д5, три д6, і повинен бути один головний
Марія 09:48
EVGENIY, головний як формується? І в мене Д5 також є в кожному місяці, то чому один?
Архів 09:54
Марія, FreeZvit, старая версия, нової об'єднаної в ньому не має.
Ж 09:54
Обов'язково складати Акт введення в експлуатацію ОЗ?
Архів 09:54
Марія, або електронний кабінет, або Медок
Таня 09:56
Архів, в FreeZvit є нова версія та новийзвіт
EVGENIY 09:59
Ж, да
EVGENIY 10:00
Марія, тому що Д5 єдиний додаток який за квартал а не помісячний так у порядку я бачу, а що зробили розробники то не до мене
Марія 10:01
Архів, нам ніщо не підходить, а особистому кабінеті неможливо підписати, бо ми ліквідовані, а Медка вже немає. Працюю з дому, бо всі вже розраховані. Гол. бух поїхала за кордон, а я "мушу", бо людина на біржі. Роблю це вперше, тому ще раз вибачаюся. Дуже потрібна допомога!!!
Оксі 10:01
Марія, я теж зараз набираю отчет в Фри Звіті. Коли я натиснула кнопочку друк, висветились все додатки, так вот, при том что дод.5 про труд.відносини набирался помесяцам, сформувався він 1 за всі місяці разом. А головна сформувалась автоматом. Роблю в цій програмі перший раз. Раніше сдавали во Фредо
Марія 10:02
Оксі, а формували там де, обєднаний звіт чи там, де вводили помісячно?
Оксі 10:06
Марія, там в нижнем правом углу есть кнопочки Зберегти, Сформувати і Друк. Нажала все поочередно. Друк- последним)))
Ж 10:07
EVGENIY, в Акті комісія, це кожного разу наказом її призначати?
EVGENIY 10:08
Ж, раз на рік зазвичай призначають комісію
Оксі 10:08
Кстати, подскажите, пожалуйста в отчете Військове звання проставдлять, если есть воен.билет и в нем написано звание? У меня начальница - рядовий, так и ставить?
EVGENIY 10:08
Оксі, в каком додатке?
Оксі 10:09
EVGENIY, дод.5 труд.відносини
951 10:09
EVGENIY, підскажіть як бути, '' не є припустимим значенням 'integer'. Значення '' поля 'HNUM1' внесено некоректно. В додатку 5 єдиного звіту видає таку помилку в електронному кабінеті ДПС
EVGENIY 10:10
951, я ж ще зранку написав не спишіть здавати звіт в ньому помилки і кабінеті платника і програмах які є для здачі
951 10:11
дякую
Ж 10:12
EVGENIY, на мВО також треба наказ?
Лана 10:17
EVGENIY, на чому зупинились по ЄСВ номер місяця відповідає номеру додатку, так? ( 1м-ц- 1 дод, 2 м-ць 2 дод) А як розуміти к-т аркушів ( якщо друкувати з обох сторін листка це буде 1 аркуш, але 2 сторінки, що стави мо сюди?
EVGENIY 10:19
Лана,в фейсбуці в нашій групі Лілія Ушакова чудово роз'яснила що то таке )) Я пересказати не зможу ))) Зайдіть почитайте
Тетяна 10:21
яка саме група?
EVGENIY 10:27
Тетяна,
EVGENIY 10:28
ЛюдКа 10:44
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!
EVGENIY 10:45
ЛюдКа,
Оксі 10:56
EVGENIY, дайте відповідь, будь ласка, на питання 10.08-10.09
EVGENIY 11:00
Оксі,
Ксю 11:01
Працівника прийнято на роботу 23.02, лікарняний із 30.03. Який розрахунковий період? з 23.02 до 29.03? Чи тільки з 23.02.по 28.02?
EVGENIY 11:01
Оксі, В самому наказі №4 купа неузгодженостей про цей стовпчик взагалі забули росписати! Зато про додаток 5 росписали що ставиться в номер місяця а в самій таблиці номера місяця не має!
EVGENIY 11:08
Ксю,
1234 11:26
Привіт, підкажіть будь ласка проводки: установа, що ліквідується, передала нам на баланс талони на бензин та МШП
EVGENIY 11:29
1234, Дт 1514, 1812 Кт 5512
1234 11:32
EVGENIY, дякую
Галина 11:43
Добрий день! Підскадіть, як показувати внутрішніх сумісників у звіті ЄСВ? Раніше ми показували в одному рядку. Чи потрібно ділити зараз? Дякую
EVGENIY 11:49
Галина, на скільки я пам'ятаю їх і раніше треба було ділити якщо мова про Додаток 1, в Додатку 4 ДФ можна одним рядком!
Тіна 11:49
Добрий день! Донараховую відпускні у зв'язку із отриманням лікарняного. Порадьте як відобразити суму донарахування у звіті ЄСВ і 1 ДФ?
Тоня 11:50
EVGENIY, яке число фінансує ФСС?
EVGENIY 11:50
Тоня,
Тоня 11:51
EVGENIY, дякую
Євгенія 11:59
Сторож з навантаженням 0,95 ставки після відпустки по догляду за дитиною до з років хоче йти у чергову відпустку.Із якої заробітної плати нараховувати відпускні (6000*0,95=5700,00) чи ще додавати нічні години?
Бухгалтер ЗП 12:16
Галина, у нас більше тисячі працівників, більше 400 внутрішніх сумісників, куча вчителів, яких важко, згідно закону розділити, загалом ЖАХ.
фархад 12:17
відправив звіт через кабінет дпс 09.04, прийшла 2 квитанція в 16.55 звіт прийняли, але в кабінеті пфу не баче сплачених внесків
Ксю 12:26
EVGENIY, я читала це, але не можу зрозуміти чи включати ще пару днів лютого і березень чи тільки лютий?
Veta 12:28
Доброго дня!
Veta 12:31
Допоможіть розібратися!!! У звіті на відрядження вказано, що у вартість квитка включено воду, як ми маємо компенсувати витрати? Все за квиток, чи розбити, вартість води відняти з квитка й компенсувати з добових?
просто таня 12:33
добрій день.может у кого кражи били,и особу встановлено нужна консультация.
*** 12:36
Колеги, підкажіть по об'єднаній звітності, роблю в медку, чи сприйме система коли в мене в січні була декретчиця (продовж. л/л з березня по квітень) я в Д1 показала все за березень і квітень, а в лютому вона як і всі ми звільнена в зв'язку з ліквідацією установи, в Д5 буду всіх показувати і її також ,
Галина 12:45
Бухгалтер ЗП, ми подавали завжди 1 рядком. З цього року будемо показувати двома. Ще виникає таке питання, кіл-ть днів перебування в трудових відносинах ставимо по основному місцю роботи, а як бути з днями б/з, які є наприклад по сумісництву на період відпустки на основній посаді. Ці дні б/з потрібно показувати, чи показуємо тілики б/з по осн пос?
Наталія 12:49
EVGENIY, Підкажіть будь ласка ,чи включається індексація в розрахунок заробітку за наданий вільний від роботи день для підготовки до складання держ.іспитів?
Тат_яна 13:03
просто таня, а что нужно?
Яна 13:11
Плдаток з акцизу на паливо Куди можна використати сільраді? На ремон доріг і все?
EVGENIY 13:18
Veta,
EVGENIY 13:19
Наталія, в розрахунок середньої включається
Галина 13:25
Звітували по об'эднанный звытносты ПДФО та ЭСВ по заробытный платы. а тепер треба подати звіт 1 дФ по оренді землі що робити
EVGENIY 13:33
Галина, це як? Яким боком оренда до 1дф? Ви щось орендуєте у ФОПа? Чи як це взагалі пов'язано
Освіта 13:53
Підскажіть, будь ласка, якщо вчитель працює в одній школі на двох посадах та й ще вичитує години в іншій школі, то скільки сумісництв потрібно в новому звіті показувати?
Марія 14:12
Доброго дня. Будь ласка підскажіть як відобразити на початок звітнього періоду у формі 1-дс після ліквідаційного балансу?
EVGENIY 14:13
Марія, там буде пусто
Марія 14:14
Сказали в Казначействі, щоб було заповнено!
EVGENIY 14:14
Освіта, так, як мінмум одна посада основна всі інші сумісництво і це три сточки в додатку 1, але в 4дф можна одним рядком показати!
EVGENIY 14:14
Марія, значит ви питання не вірно поставили, роскажіть побільше
EVGENIY 14:15
Марія, якщо ви ліквідувались то навіщо нову звітність здаєте?
просто таня 14:18
Тат_яна, на 13,03 алгоритм действий.что то читаю и в ступоре.
Освіта 14:18
EVGENIY, дякую
Марія 14:19
У зв'язку з тим, що ми перейшли в ОТГ потрібно було здати ліквідаційний баланс 26 лютого. Ми його здали, а тепер вказуємо баланс і Звіт про фінансовий результат на початок звітнього періду пусто, але нам повернулиі написали - де дані на початок звітнього періоду.
Марія 14:19
Ми не ліквідувались тільки перейшли в ОТГ!
Марія 14:20
І змінили засновника
EVGENIY 14:20
Марія, але ж ліквідаційний здавали в якому на кінець були нулі?
Марія 14:21
Так!
EVGENIY 14:21
Марія, тоді щось казначеї туплять
Марія 14:22
Дуже Вам дякуємо за відповідь!
просто таня 14:24
Марія, у на змінися код бюджету у нас нули в 1дс на початок и за аналогичній в 2дс
Марія 14:26
І ми так зробили, але нам з казначейства повернули і вказали причину повернення "Де на початок"
Марія 14:26
А в вас прийняли?
Олена освіта 14:29
EVGENIY, підскажіть, нам до відділу освіти передали школу, в якій орендували частину даху інтернет провайдер. як тепер працювати з ним?
Олена освіта 14:31
чи маємо ми право користуватися цим договором оренди, як правонаступники, чи якась інша процедура???
Галина 14:31
ми сільхоз підприємство орендуємо землю у людей раніше звітувалися по 1 дф
EVGENIY 14:36
Галина, ви на сайті для бюджетних установ, питайте таке на бухгалтер911 там є такий самий чат
EVGENIY 14:37
Олена освіта,
просто таня 14:38
Марія, отправила только сегодня
Олена освіта 14:39
EVGENIY, жаль...
просто таня 14:39
EVGENIY,с крадижкой поможете?у меня целое ///криминальное чтиво///
EVGENIY 14:41
просто таня, ну рассказівайте может не я так кто то поможет
Тат_яна 14:42
просто таня, глянь в почту. Я читала про вот єто
EVGENIY 14:42
Олена освіта, це питання більше юридичне, які там у вас відносини стали мені не відомо, теоретично ви повинні перезаключити договір
Тат_яна 14:43
просто таня, но моих ещё не нашли, это у меня "про запас".
Інна 14:49
Добрий день, підкажіть чи отримав вже хтось квитанцію 2 при здачі об'єднаного звіту ПДФО та ЄСВ. Здала ще 06.04., а другої квитанції ще немає.
Татьяна М 14:54
Подскажите пожалуйста!!! Предоставлять ли ПСЛ внешнему совместителю без трудовой книжки?! Я так думаю что нет!!! но мучают сомнения.. Зарплата по основному месту работы 6000,00 грн
EVGENIY 14:55
Татьяна М, а он что заявление на пильгу написал?
EVGENIY 14:56
Татьяна М, ві никому не можете предоставлять без заявления, только госслужба может
*** 14:57
може, хто вже здавав звіт знає пит,.12,36, тобто як показувати декретні звільненому працівнику
EVGENIY 15:00
в податковій відповіли що вони ще в себе налаштовують приймання об'єднаної звітності і радять подавати її ближче до кінця квітня початку травня
Татьяна М 15:06
EVGENIY!Так! Писала заявление!!!
EVGENIY 15:07
Татьяна М, а вона розуміє відповідальність за отримання ПСП в двох місцях?
Інна 15:07
EVGENIY, дякую за відповідь. Ой весело нам буде з цим звітом.
EVGENIY 15:08
Хто ще не в курсі новини від buhgalter.com.ua можна отримувати і в вайбері приєднуйтесь до нашого каналу
Інна2 15:09
Марія, може в пояснюючій прописати чому відсутні показники: в зв'язку з адміністративною реформою, зміною бюджету, подачею ліквід.звітності показники на початок звітного періоду у формі 1дс будуть відсутні.
Татьяна М 15:09
EVGENIY! По основному месту работы она ПСЛ не пользуется!!!
EVGENIY 15:12
Татьяна М,
EVGENIY 15:14
Татьяна М,
Александр 15:24
Добрый день шановні колегі! Підскажіть, чи можемо привідрядження за кордон відшкодувати витрати на ковід тест?
EVGENIY 15:26
Александр, я думаю за рішенням керівника цілком можливо
Оксанка 15:48
Добрий день! Підкажіть, яке число фінансує ФСС?
Ольга 15:48
Оксанка, 23.02.
Оксанка 15:49
Ольга, дякую)))
НАТАЛІ-Я 15:52
EVGENIY, Де опубліковувати на якому сайті, бюджетні запити та паспорта бюджетної програми?
Наталка 15:55
НАТАЛІ-Я, сайт вашої ОТГ
просто таня 15:55
EVGENIY, на 14,41 я напишу.
просто таня 15:55
Тат_яна, на 14,42 ответила
Александр 16:08
EVGENIY, дякую. Я так розумію, можно посилатися на підпункт є пункту 7 розділу III Інструкції....
Тат_яна 16:31
просто таня,мой комментарий как вариант можно рассмотреть? Понимаю, что бред, но осталось только "піду втоплюся у річці глибокій"
ЛюдКа 16:37
Тат_яна в саму 10!!!!!!
Тат_яна 16:40
ЛюдКа, не дождутся!
ЛюдКа 16:42
якщо мене проковтнуть, я маю 2 виходи..........
YYYY 16:46
подскажите, голова уже не варит, если в расчетном периоде для отпускных есть больничные на полный месяц, допустим в марте 2021. Больничные начислены, учитываем ли этот месяц в расчете отпускных ?
Люда 16:47
так
Тат_яна 16:48
ЛюдКа, да. Аутотренинг "я спокойна. Я спокойна, Я "
Бух. 16:59
Підкажіть ,якщо новопризначений працівник 09.04.2021 базовий місяць для індексації буде 01.01.2020 тобто місяць для категорії всієї чи 09.04.2021
Бух. 16:59
Всім дякую
EVGENIY 17:22
Бух., базовий місяць вже роки три або чотири не залежить від дати прийняття працівника на роботу! Тільки від дати останнього підняття окладів по посаді
Архів чату за 12.04.2021
Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1411 разів
- Контактна інформація:
Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”
Перейти
- Бухгалтерський облік
- ↳ Новини
- ↳ Медичні установи із КУ в КНП
- ↳ Облік основних засобів, ІНМА, нематеріальних активів та капінвестицій
- ↳ Облік запасів
- ↳ Інші питання обліку активів (ТМЦ)
- ↳ Бухгалтерська служба
- ↳ Перевірки та відповідальність
- ↳ Надання платних послуг
- ↳ Кореспонденція субрахунків
- ↳ Інвентаризація
- ↳ Позабалансовi рахунки
- ↳ Документи, бланки, форми
- ↳ Різне
- Оплата праці та кадрова справа
- ↳ Виплати працівникам
- ↳ Індексація і компенсація заробітної плати
- ↳ Лікарняні та декретні
- ↳ Відпускні
- ↳ Середня зарплата
- ↳ ЄСВ, ПДФО, ВЗ
- ↳ Військовий збір
- ↳ Податкова соціальна пільга (ПСП)
- ↳ Стипендії, соціальні виплати та пільги
- ↳ Трудові відносини
- ↳ Звітність
- ↳ Інші питання оплати праці
- ↳ Відрядження
- Казначейське обслуговування
- ↳ Застосування КЕКВ
- ↳ Закупівлі за рахунок бюджетних коштів
- ↳ Складання та виконання кошторису
- ↳ ПРОГРАМНО-ЦІЛЬОВИЙ МЕТОД СКЛАДАННЯ БЮДЖЕТУ
- ↳ Різне
- Звітність
- ↳ Оприлюднення публічних коштів, робота з e-data
- ↳ Звітність до казначейства
- ↳ Звітність до фіскальної служби
- ↳ Статистична звітність
- ↳ Звітність до Пенсійного фонду
- Автоматизацiя облiку бюджетних установ
- ↳ FIT-Бюджет
- ↳ Звітність в Excel яка викладена на сайті
- ↳ Наш помічник - Excel
- ↳ Програма Payments (фіндокументи)
- ↳ СДО "Клієнт Казначейства - Казначейство" та "Є-звітність"
- ↳ Безкоштовні програми
- ↳ Платні програми
- ↳ Різне
- Законодавство
- ↳ Виборче законодавство
- ↳ Земельне законодавство у бюджетній сфері
- ↳ Антикорупційне законодавство
- ↳ Люстрація влади
- Галузеві напрямки
- ↳ Освіта
- ↳ Соціальна політика (УПСЗН)
- ↳ Медицина
- ↳ МВС та армія
- ↳ Державна служба
- ↳ Інші
- Різне
- ↳ Архів чату buhgalter.com.ua
- ↳ Дiловодство
- ↳ Новое в законодательстве
- ↳ Ваші пропозиції та побажання, щоб ви ще хотіли бачити на сайті?!?
- ↳ Курилка
- ↳ Свіжі плітки
- ФОРУМ (АРХІВ)
- ↳ Діяльність органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб
- ↳ Місцеве самоврядування
- ↳ Регламент районної ради
- ↳ Проходження служби в органах місцевого самоврядування
- ↳ Прийняття рішень органами місцевого самоврядування
- ↳ Вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування
- ↳ Реформа місцевого самоврядування
- ↳ Правовий супровід реформи (децентралізація)
- ↳ Правові питання реорганізації ОМС ОТГ
- ↳ Інвентаризація
- ↳ Питання передачі майна
- ↳ Кадрові питання
- ↳ Питання передачі документації
- ↳ Бюджетний процес у ОМС ОТГ
- ↳ Статути та інші публічні документи ОТГ
- ↳ Реалізація ОМС ОТГ нових повноважень: реєстрація, держархбудконтроль тощо
- ↳ Земельні відносини у зв'язку зі створенням громади
- ↳ Питання діяльності комунальних підприємств та установ, що належать ОТГ
- ↳ Сторінки видань
- ↳ Бюджетна бухгалтерія